Hva skjer

Her finner du alt som skjer i restauranten av aktiviteter, kurs og events.
Vil du ha ditt eget arrangement hos oss?

Du kan leie hele eller deler av restauranten, enten du vil arrangere party for venner og familie, eller kurs, kick-off eller annet med jobben. Send oss en mail på tjuvholmen@bolgenogmoi.no, så lager vi noe spennende sammen!

  • Winemaker med Domaine La Suffrene 22.5

    Vi gleder oss stort over at vi er i gang med uteservering-sesong og inviterer til en herlig Winemaker på vår uteservering 22.5 kl. 17! Vi får besøk av selveste Cedric Gravier fra Domaine la Suffrene og vi gleder oss til en fantastisk kveld sammen!

    Domaine la Suffrene ligger mellom Cadière d’Azur og Castellet i Bandol og har vært en familiegård i generasjoner. Området Bandol er kjent for sitt klima, som med over 3000 soltimer i året, innflytelsen fra sjøluften samt årlig nedbør på rundt 650 mm, gjør dette til et svært egnet sted for druedyrking. I 1996 tok Cedric Gravier over familiebedriften, som inntil da hadde dyrket druer og solgt de til kooperativer i området. Han bygde sin egen vinkjeller på gården, og startet å produsere og tappe sine egne viner.

    Hos Suffrene er det tradisjonell vinifikasjon, det arbeides økologisk og druene høstes for hånd. Suffrene ble sertifisert økologisk fra årgang 2021. Vinmarkene til Suffrene ligger i Rudis i Castellet, Cadière og Saint Anne du Castellet. Bandol regnes ofte for å være det beste vindistriktet i Provence, og regionen er kjent for smaksrike røde blandingsviner basert på mourvedre, og vinene blir gjerne sammenlignet med Châteauneuf-du-Pape.

    Suffrene er aller mest kjent for sin rosévin, denne kvelden vil vise at han og området har mer å by på også.

    Kveldens viner er

    Suffrene Bandol Blanc 2022

    Suffrene Bandol Rosé 2022

    Suffrene Bandol Tradition 2020

    Til aperitif serverer vi en utsøkt Cremant de Bourgogne, fra Domaine Jean Collet & Fils.

    Meny

    Forrett – Kamskjelltartar med chili, sjalottløk, agurk, ramsløkmajones og crumble

    Hovedrett - Entrecôte med champignon, spinat, selleripuré, skorsonnerotchips, Cafe de Paris-saus og poteter

    Ost – Utvalgte franske oster

    Pris er 1295,- per person. I billettprisen inngår det tre retters meny, aperitif og vin til hver rett.

    Hjertelig velkommen til Winemaker med Domaine la Suffrene 22.5! Vi gleder oss til en fantastisk kveld sammen!