A LA CARTE MENY
FORRETTER
TOAST SKAGEN - 235,-
Håndpille reker med majones, dill, rødløk.
GRATINERT SJØKREPS - 265,-
Smørstekt brød, salat, grillet sitron og aioli.
KANTARELLTOAST - 245,-
Med gressløk, revet Holtefjell og syltet løk.
sennepsfrø, sprø løk, ramsløk mayo, syltet løk, pepperrot og fritert kapers
TARTARE DE BOEUF - 255,-
Førsteklasses oksekjøtt rett fra kverna. Syltede
sennepsfrø, sprø løk, ramsløk mayo, syltet løk, pepperrot og fritert kapers
HOVEDRETTER FRA SJØEN
HARISSADAMPEDE BLÅSKJELL 325,-
Vårløk, aioli og fries
blåskjell og grønnsaker
FISK- OG SKALLDYRSUPPE - 355,-
Luftig og «kremet» suppe, med dagens fisk, reker,
blåskjell og grønnsaker
DAGENS FISK - 455,-
Saltbakt rødbet, røkt smørsaus, avruga og purre
HOVEDRETTER FRA LAND
CHEVRESALAT - 295,-
Med valnøtter, rødbet og honning-sennepsdressing
BURGER - 295,-
Vår herlige B&M burger med Cheddar-ost. Serveres med pommes frites
+med bacon + 35,- / trøffel fries + 35,-
DAGENS KJØTT 495,-
Kremet pepparsaus, bimi, søtpotetpurè og sautert grønnkål
VEGETAR 295,-
Karamellisert blomkålspurè, sauterte linser, syltet løk, spisskål, miso og 7-minuters egg
KJØKKENSJEFENS 3-RETTER
Vår kjøkkensjef har satt sammen en 3-retters meny basert på det beste av sesongens råvarer
3 retter 855,- // med vinpakke 1 520,-
SIDERETTER
OLIVES - 105,-
Marinerte oliven
FRITES - 75,-
Pommes frites
FRITES AUX TRUFFES - 115,-
Pommes frites med revet ost og trøffelaioli
PAIN ET BEURRE - 65,-
Ferskt brød og smør med havsalt. Kan gjøres glutenfri
DESSERT
SJOKOLADE TERRINE - 185,-
Fransk dessert i særklasse og is fra Paradis Geleteria
CRÉME BRÛILLE - 185,-
Fransk dessert i særklasse, med sprøtt lokk av perlesukker og is fra Paradis Geletaria

